Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Gipht.me - Μια νέα εφαρμογή που υπόσχεται πολλά!



Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011 έγινε το πάρτι για την παρουσίαση μιας νέας εφαρμογής για κινητές συσκευές,του gipht.me . Πρόκειται για μια πολύ ενδιαφέρουσα εφαρμογή, που ξεκίνησε και υλοποιήθηκε από Έλληνες developers και designers με σκοπό την ανταλλαγή ψηφιακών δώρων μέσω κινητών συσκευών.

Λίγα λόγια για την εφαρμογή
Το gipht.me είναι μια εφαρμογή βασισμένη στο social networking με σκοπό τη διαδραστική επικοινωνία μεταξύ των χρηστών. Σκοπεύει να αντικαταστήσει τα στατικά μηνύματα που ανταλλάσσουν οι χρήστες μεταξύ τους με πιο "ζωντανά" μηνύματα, εικόνες, βίντεο, ακόμη και μικρά παιχνιδάκια. Παρέχει πλήρη ενσωμάτωση του Facebook ώστε ο χρήστης να μπορεί να επιλέξει οποιοδήποτε από τους ήδη υπάρχοντες φίλους του για να του στείλει κάποιο δώρο και φυσικά να προσκαλέσει και άλλους.

Μερικά giphts!
Επειδή τα λόγια δεν αρκούν για να καταλάβετε πλήρως τη λειτουργικότητα της εφαρμογής, παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικά από τα δωράκια:
Σκυλάκι για να ζητήσεις συγγνώμη!
Περιοδικό Gossip για να κουτσομπολέψεις!

Το αγαπημένο μου! Μουσικό gipht με δυνατότητες DJ!

Περισσότερες πληροφορίες
Περισσότερες πληροφορίες και πολλά περισσότερα giphts, καθώς και λεπτομέρειες για τον τρόπο λειτουργίας της εφαρμογής μπορείτε να βρείτε στη σελίδα gipht.me και στο Twitter @gipht_me .

Η εφαρμογή θα είναι σύντομα διαθέσιμη στο App Store και στο Anrdoid Market!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
;